Woontrends 2018

Wij hebben internet afgestruind en de laatste woontrends voor je op een rij gezet. DE steekwoorden van 2018 voor jouw interieur zijn:

Kleuren: Wit, bruin, (donker)groen, blauw, poeder/zandkleuren, warm/donkerrood, auberginepaars, oranje, zacht roze

Patronen: geometrisch, natuurlijk (bladeren)

Materialen: fluweel, planten, metaal (zwart/staal/goud/messing), natuursteen (marmer), hout (donker teak/eiken), rotan

Woonstijlen: Kleurrijk, structuur, colorblocking, klassiek, retro/vintage en pastel.

 

 

 

DIY Paas/lentesfeer

Lente, alles komt weer tot leven. De vogeltjes beginnen te fluiten, alles komt in bloei en de eerste zonnestralen van het jaar maken de dag een stuk aangenamer. In je huis mag de boel ook wel wat opgefleurd worden. Hier een aantal leuke DIY projectjes voor in en om het huis.

 

 

 

Wat gebeurt er in jouw buurt

Op onze facebookpagina posten wij wekelijks bericht over de woningmarkt en Utrecht. In deze nieuwsbrief hebben wij de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet.

Onder voorbehoud bouwtechnische keuring:

Met een bouwkundig voorbehoud kan de koop van een woning worden ontbonden als na onderzoek blijkt dat er ernstige gebreken zijn of als noodzakelijke herstelkosten boven een afgesproken maximum komen.

„Voorheen was het zo dat wanneer een huizenkoper een bouwkundige keuring wilde laten uitvoeren voordat de koop definitief werd gesloten, dat aan het koopcontract moest worden toegevoegd”, vertelt Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis. „Nu is het zo dat het standaard in het koopcontract staat. Mensen die een huis kopen weten nu dus automatisch dat ze een bouwkundige keuring kunnen laten uitvoeren.”

Gemiddelde verkoopprijs prijs Utrecht

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Utrecht is gestegen tot 307.737 euro. In heel Nederland is de verkoopprijs in 2017 toegenomen tot ruim 263.000 euro. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Wat is het toch, dat grappige huis?

Midden op het Westplein in Utrecht staat een huisje. Het is een grappig gebouw, met een gekke vorm en een dak vol ‘kommaatjes’. Maar, wat doet het huis daar, op die vreemde plek?

 

 

 

Gratis stylingsadvies en verkoop-klaar maken van uw woning

Als je je woning via ons verkoopt halen we er niet alleen de beste prijs uit, maar krijg je ook nog is gratis stylingsadvies en wordt je woning gratis verkoop-klaar gemaakt t.w.v. € 400 ,-.

Binnenkort meer informatie hierover op onze website.