Gedegen, professioneel en snel

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Je huis of appartement dus. Als je een hypotheek wilt aanvragen, heb je meestal een taxatierapport nodig. Maar ook de belastingdienst of een verzekeringsmaatschappij kan naar een taxatierapport vragen. Met welk doel je de taxatie ook laat uitvoeren, wij geven je snel een duidelijk antwoord.

Gevalideerd taxatierapport.
Meestal vragen instanties om een gevalideerd taxatierapport. Dat betekent dat het taxatierapport moet zijn goedgekeurd door een validatie-instituut. Wij sturen onze taxatierapporten naar het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dat is een erkend validatie-instituut, waarbij wij zijn aangesloten. Zo'n rapport heb je al vanaf € 595 ,- incl. BTW. 

Altijd geaccepteerd
Ons taxatierapport wordt altijd geaccepteerd door de instanties die het nodig hebben. Walton makelaars:

Hiermee voldoen al onze taxaties aan de strengste eisen.

Kennis
Onze taxateur kent de lokale woningmarkt als geen ander. Hij taxeert altijd binnen een straal van 30 km vanaf Utrecht. 

Gratis waardebepaling
Wil je zelf gewoon wel eens weten wat je huis waard is? We komen bij je langs voor een waardebepaling. Gratis natuurlijk. Het verschil met een taxatierapport is dat het geen officieel document is. We maken kennis en we bekijken je huis. Bijvoorbeeld de grootte, de ligging, de staat van onderhoud, enzovoorts. Aan de hand daarvan geven we je een realistisch beeld van de waarde. Daarmee zit je nergens aan vast. Wil je een second opinion over de waarde van je huis? Ook geen probleem.