Laat je ons alles regelen van a t/m z, of wil je bepaalde zaken zelf doen

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – de hoogst mogelijke. Kies je ervoor om het verkoopproces uit handen te geven dan kies je voor het “traditionele” Makelaars-pakket. Doe je toch liever zelf de bezichtigingen? Dan hebben we ook een andere optie!  

Makelaar

Het Makelaars-pakket is de makelaar zoals je die kent. Het volledige pakket wat ontzorgd, meedenkt en net even die ruimte geeft om je drukke agenda vol te kunnen houden. 

Mikkelaar

Met het pakket Mikkelaar brengen we de ‘ik’ terug naar het makelaarsvak. Wel de voordelen van een makelaar met lokale marktkennis én ook de voordelen van het zelf ontvangen van geïnteresseerden. Je hebt bij iedere bezichtiging volledig de ruimte voor je eigen inbreng.

Al vanaf € 1.449 ,-.

 

Een overzicht van de verschillende pakketten en prijzen

 

Waar maken wij het verschil?

Er zijn aanbieders met een soortgelijke optie, maar bij ons heb je een aantal voordelen. Wij beschikken over lokale kennis van de markt. Ons kantoor ligt centraal in Utrecht ten opzichte van de wijken waar wij woningen verkopen. Wij voelen ons hierdoor thuis in je wijk en kunnen je alle ins en outs vertellen. Complexe vraagstukken kunnen wij door onze ervaring makkelijk voorspellen en beantwoorden en hier assisteren wij je graag bij.

Walton makelaars thuis in Utrecht

Wij zijn een lokale Utrechtse makelaar en kennen de stad op ons duimpje.

In het bijzonder richten wij ons op de Utrechtse wijken  Zuilen, Oud-Zuilen, Bloemenbuurt, Ondiep, Oog in al, Lombok, Nieuw-Engeland, Majellapark, OvervechtOpbuuren, Schepenbuurt en Pijlsweerd.

 

Met onze persoonlijke aanpak passen we onze prijs aan op iedere individuele woning.

Zeer deskundige makelaar met steengoede marktkennis van de wijk Zuilen en omstreken. Met veel plezier onze woning verkocht via Walton! Goede begeleiding tijdens bepalen verkoopstrategie. Nette courtage in verhouding tot het gemak waarmee woningen op dit moment verkocht worden in Utrecht.” 

Duidelijke afspraken! Goede begeleiding bij de onderhandelingen van de verkoop! Altijd terug koppeling na bezichtigingen. Veel kennis over de wijk Zuilen! Zeker een pluspunt!”

“Walton Makelaars is een bedrijf die hun eerlijke mening geeft. Ze geven aan wat je eventueel kan verbeteren voor de verkoop van je woning. Ze hebben het beste met je voor en proberen het maximale er uit te halen. Er is ook ruimte voor eigen initiatief en ze luisteren naar wat je wilt.”