Open huis

Kruisweg 41 Utrecht

Open huis 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00

Omschrijving

Karakteristieke eengezinswoning van 109 m2 gelegen in de populaire wijk Pijlsweerd. De woning heeft 2 ruime slaapkamers, een royale badkamer en een tuin met weinig inkijk van ruim 13 meter diep gelegen op het noordoosten voorzien van een vrijstaande berging en achterom. De woning is netjes onderhouden. De keuken bevindt zich aan de voorzijde waardoor er een tuin gerichte woonkamer is ontstaan. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer aanwezig aan de voorzijde en de ruime badkamer bevindt zich aan de achterzijde. De 2e verdieping is nu 1 grote ruimte, deze kan ook ingedeeld worden in meerdere kamers.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang naar eerste verdieping. Via de hal loop je binnen in de nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, tegelvloer en openslaande deuren voorzien van glas in lood welke toegang geven naar de leefruimte. Ruime woonkamer met houten vloer, hoog plafond van 2.87 m. De achtergevel is voorzien van een glazen pui en er is een lichtkoepel aanwezig waardoor er veel daglicht binnen komt. Achterin bevindt zich het ruime toilet met wastafel. Fraai aangelegde ruime achtertuin van ruim 13 meter diep met weinig inkijk en een vrijstaande berging voorzien van achterom.

Eerste verdieping: overloop waar ook de CV-ketel staat opgesteld. Slaapkamer aan de voorzijde over de volle breedte. Royale en moderne badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping: ruime zolderkamer met aan de achterzijde een dakkapel en aan de voorzijde 2 dakramen. Deze verdieping is ook in te delen in meerdere kamers. Deze verdieping heeft een houten vloer.

Over de wijk Pijlsweerd:
In vijf wandelminuutjes loop je vanuit het in Utrecht-Noordwest gelegen Pijlsweerd naar het bruisende stadscentrum. De bebouwing van deze wijk heeft in verschillende perioden plaatsvonden. Zo tref je bijvoorbeeld aan de rand van de binnenstad en langs de Amsterdamsestraatweg de oudste bebouwing. Stadsvernieuwing heeft in de 50’er en 80’er jaren geresulteerd in de stedelijke bebouwing bestaande uit veel beneden- en bovenwoningen, etagewoningen en (middel-) hoge individuele stadspanden. Aan de Hogenoord en Lagenoord staan ‘snoeperige’ eengezinswoningen, attractief aan de Vecht gelegen; uitzicht op voorbijvarende plezierbootjes is hier gegarandeerd. Het Noordse Park is voor de kids een leuke speelplek en leent prima voor een fijne wandeling in dit ‘mooie stukkie Utreg’

De Amsterdamsestraatweg loopt door 4 van de wijken in Utrecht Noordwest: Zuilen, Ondiep, de Bloemenbuurt en Pijlsweerd. De ‘Straatweg’ is 5 kilometer lang, kaarsrecht en een van Utrechts meest levendige straten met een groot multicultureel aanbod. De Amsterdamsestraatweg wordt opnieuw ingericht, er komt een 30-km zone vanaf het kruispunt op de Marnixlaan tot aan het centrum van Utrecht. Hierbij krijgen de voetganger en fietser meer ruimte, is er meer ruimte voor groen en krijgen ook winkels en horeca meer ruimte. De werkzaamheden starten in het vierde kwartaal van 2023.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1915;
– Woonoppervlakte 109 m2;
– Buitenschilderwerk ramen, kozijnen en deuren is in 2018 uitgevoerd:
– Energielabel D;
– Isolatie: volledig voorzien van dubbel glas
– Verwarming en warm water middels CV-combiketel uit 2012;
– Vloerverwarming aanwezig in de badkamer;
– Jaarverbruik gas en elektra op basis van een 1-persoonshuishouden: 2037 Kwh en 1346 m3 gas;
– Oplevering in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kruisweg 41
Utrecht