Een huis kopen Utrecht

De gehele aankoop verzorgd!

Direct contact opnemen

Jouw huis kopen in Utrecht met Walton Makelaars

Je wilt een huis kopen in Utrecht. En dan vooral: een huis dat straks helemaal jouw thuis is. Natuurlijk wil je ook dat een huis kopen een betrouwbare investering is op de lange termijn. Het is vaak moeilijk om zelf kritisch te blijven als je verliefd wordt op een woning. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen! Met onze scherpe blik, veelzijdige marktkennis en jarenlange ervaring helpen wij je bij het vinden van jouw droomwoning.

Een huis kopen in Utrecht of omstreken: er komt heel wat bij kijken! Een helpende hand bij het aankopen van je nieuwe huis is geen overbodige luxe. Sterker nog, je kunt er veel voordelen uithalen. Als ervaren aankoopmakelaar in Utrecht bieden we je complete begeleiding. Bovendien adviseren we je over de locatie, de bouwtechnische staat, de juridische aspecten en mogelijk interessante verbouwingen.

Advies over een huis kopen in Utrecht?

Wat het beste bij je past? We adviseren je graag!

Wat kun je verwachten tijdens het aankooptraject?

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek: Laten we starten met een informatief gesprek, onder het genot van een kopje koffie, om jouw wensen en mogelijkheden te verkennen.
 2. Financieel advies van experts: Maak gebruik van ons deskundig advies door samen te werken met onze partner, de Hypotheekshop.
 3. Op maat gemaakt zoekprofiel: Wij stellen een uniek zoekprofiel samen via het NVM-uitwisselingssysteem, specifiek afgestemd op jouw persoonlijke woondromen. Hiermee heb je toegang tot elk type woning, inclusief stille aanbiedingen nog voordat ze op de markt verschijnen.
 4. Bezichtigingen: Wij plannen de bezichtigingen in en voorzien je van begeleiding en een professionele beoordeling van bouwkundige aspecten.
 5. Strategisch biedingsplan: Op basis van marktwaarde, concurrentieanalyse en grondig marktonderzoek stellen wij een biedingsstrategie op.
 6. De onderhandelingen: Laat ons het voortouw nemen in de onderhandelingen met de verkopende makelaar, waarbij we snel schakelen om jou het beste resultaat te bezorgen.
 7. Taxatie en bouwkundige keuring: Wij regelen een professionele taxatie en eventuele bouwkundige keuring om zeker te zijn van de staat van de woning.
 8. Grondige inspectie van voorlopig koopcontract en andere documenten: Wij nemen alles onder de loep en bespreken het met jou, zodat je volledig op de hoogte bent van de details.
 9. Notariskeuze: Wij assisteren bij het kiezen van een betrouwbare en betaalbare notaris.
 10. Inspectie: Bij de inspectie zorgen we dat alles volgens afspraak verloopt, inclusief het opnemen van meterstanden. Na een succesvolle inspectie volgt het ondertekenen van de akte bij de notaris. Dan ontvang je de sleutels van je nieuwe huis!
 11. Gefeliciteerd, tijd voor bubbels!

Wie gaan er voor je aan de slag?

Bij Walton zetten we een stapje extra. We denken met je mee en hopen daarmee je verwachtingen te overtreffen. Een huis kopen is spannend en voor iedereen een ander proces. Daarom bieden we de diensten aan die bij jou passen. Of je nu bouwkundig advies wilt of hulp met je verhuizing. En alles transparant, zonder gedoe.

Ontmoet het team