Verkoopstyling

Vergroot de verkoopkans met styling

Direct contact opnemen

Door een woning voor verkoop te restylen zal het bij een zo’n breed mogelijk publiek in de smaak vallen. Een aantrekkelijke, opgeruimde en verzorgde woning laat geïnteresseerden namelijk de mogelijkheden van je huis zien. Verkoopstyling kan dus nét dat zetje extra geven waardoor een huis beter en sneller verkoopt.

Styling in house

Veel mensen kunnen lastig door een inrichting van iemand anders heen kijken. Als een huis te vol staat, kan iemand zijn eigen spullen moeilijk inbeelden. Maar als een huis te leeg staat, voelt het kil aan. De balans vinden is erg belangrijk. Wij komen bij jou thuis langs voor een gratis en passend stylingsadvies. Daarnaast hebben wij voldoende decoratie en kleine meubels op kantoor staan om jouw huis te stylen voor de verkoop en zo een hogere verkoopopbrengst te behalen.

Omdat wij zelf de styling doen zijn de kosten laag. Daarnaast weten wij als makelaar als geen ander waar mensen op letten bij een bezichtiging. Hierdoor kunnen wij met styling de pluspunten van jouw woning naar voren halen. Jouw woning kan al gestyld worden vanaf € 250 ,- incl. BTW.

Fotografie na verkoopstyling

Niets is zo belangrijk voor potentiële kopers als de eerste indruk van een huis. Om je woning op zijn best te presenteren op woningsites zoals Funda.nl maken we na de verkoopstyling foto’s van je huis. Verkoopstyling in combinatie met professionele fotografie zorgt voor meer kijkers en potentiële kopers.

Alle voordelen van verkoopstyling op een rij:

  • Mooie fotopresentatie
  • Meer bezichtigingsaanvragen
  • Hogere verkoopopbrengst
  • Snellere verkooptijd

Gratis praktisch stylingadvies

Verwacht je dat je aan enkel stylingadvies voldoende hebt om jouw woning zelf aantrekkelijk te maken voor geïnteresseerden? Walton Makelaars heeft altijd gratis en praktisch stylingadvies paraat. Tijdens de eerste kennismaking met je huis adviseren we je graag. Met advies dat past bij jouw huis én waarmee jij zelf aan de slag kunt.

Enkele algemene stylingtips:

  • Zet je meubels zo neer dat je zoveel mogelijk vloeroppervlakte ziet, dit geeft ruimte.
  • Zorg voor sfeer in huis met bloemen en planten.
  • Gebruik niet te veel verschillende kleuren en stijlen, maar houd het rustig en neutraal.

Verkoopstyling of stylingadvies?

Natuurlijk spreken we graag de mogelijkheden met je door. Neem contact met ons op!

Contact opnemen