Verkoopstyling

Door een woning voor verkoop te restylen zal het bij een zo’n breed mogelijk publiek in de smaak vallen. Een aantrekkelijke, opgeruimde en verzorgde woning laat geïnteresseerden namelijk de mogelijkheden van je huis zien. Verkoopstyling kan dus nét dat zetje extra geven waardoor een huis beter en sneller verkoopt.

Samenwerking verkoopstylist

Walton Makelaars werkt samen met een professionele verkoopstylist van Lekker Wonen Styling. Pesandy Wijnands komt langs om te kijken wat jouw huis nodig heeft. Iedere woning is namelijk anders. Ze kijkt met een vakkundig oog naar wat er nodig is om het beste uit een ruimte naar boven te halen. Dit kan een strakke inrichting zijn, maar ook een met meer trendy accessoires.

Lekker Wonen Styling: “Ik ontzorg je door zélf de handen uit de mouwen te steken en de ruimte op een zo goed mogelijke manier te presenteren. Ik neem hiervoor mijn eigen woonaccessoires, kussens, spreien, planten etc. mee, die door Lekker Wonen Styling altijd passend bij de ruimte worden samengesteld.”

Fotografie na verkoopstyling

Niets is zo belangrijk voor potentiële kopers als de eerste indruk van een huis. Om je woning op zijn best te presenteren op woningsites zoals Funda.nl maken we na de verkoopstyling foto’s van je huis. Verkoopstyling in combinatie met professionele fotografie zorgt voor meer kijkers en potentiële kopers.

Alle voordelen van verkoopstyling op een rij:

  • Meer bezichtigingsaanvragen
  • Snelle verkooptijd
  • Betere onderhandelingspositie
  • Hoogst haalbare prijs
  • Goede foto’s voor op Funda
  • Je huis is niet alleen verkoopklaar maar ook bijna verhuisklaar!

Gratis praktisch stylingadvies

Verwacht je dat je aan enkel stylingadvies voldoende hebt om jouw woning zelf aantrekkelijk te maken voor geïnteresseerden? Walton Makelaars heeft altijd gratis en praktisch stylingadvies paraat. Tijdens de eerste kennismaking met je huis adviseren we je graag. Met advies dat past bij jouw huis én waarmee jij zelf aan de slag kunt.

Enkele algemene stylingtips:

Geef elke ruimte zijn eigen functie, zoals een slaapkamer, speelkamer of kantoor.
Zorg voor sfeer in huis met bloemen en planten.
Gebruik niet te veel verschillende kleuren en stijlen, maar houd het rustig en neutraal.

Verkoopstyling of stylingadvies?

Natuurlijk spreken we graag de mogelijkheden met je door. Neem contact met ons op!