Makelaar Utrecht Zuid

Direct contact opnemen

Prettig wonen in bijvoorbeeld Lunetten of Hoograven

Wil je je huis verkopen of juist een huis kopen in Utrecht Zuid? In Lunetten, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt of Rotsoord? Walton Makelaars staat je altijd actief en betrokken bij. We luisteren naar wat echt belangrijk is bij de aankoop of verkoop van een huis en denken met je mee. We spreken ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring aan om jouw droomhuis te vinden. Of je huis tegen de beste prijs en naar tevredenheid te verkopen. Walton is jouw makelaar is Utrecht Zuid.

We lichten een aantal buurten in Utrecht Zuid voor je uit:

Makelaar in Hoograven, zeer diverse buurt

Zeg je divers, dan zeg je Hoograven. Als makelaar in Hoograven zijn we bekend met de grote diversiteit in zowel leeftijdsgroepen, nationaliteiten, woningaanbod als bouwstijlen. Oud Hoograven is bijvoorbeeld gebouwd in de jaren 30 met veel eengezinswoningen. Een geliefde straat om te wonen is de Julianaweg. Hier is een brede groenstrook aangelegd in de middenberm, waar vroeger een oude waterstructuur liep. Nieuw Hoograven is gebouwd in de jaren 50, met veel portiekflats en afwisselend hoog- en laagbouw. Een belangrijke verkeersader in de wijk, ’t Goylaan, is onlangs heringericht om de doorstroming te bevorderen.

Highlights van wonen in Hoograven:

  • Een mooie mix aan nationaliteiten, woningen en bouwstijlen
  • Goede voorzieningen met 2 winkelcentra en vele scholen
  • Dicht bij de uitvalswegen
  • Jaren 30 woningen met kenmerkende details als erkers

Makelaar in Lunetten, wonen op erven en in hofjes

Lunetten is ruim opgezet met kleinschalige bebouwing, woonerven en veel ruimte voor de ecologische structuur van het gebied. De wijk is eind jaren 70, begin jaren 80 gebouwd en heeft in de huidige tijd een evenredige verdeling tussen sociale huur en koop. De Nieuwe Hollandse Waterlinie loopt door Lunetten heen, waardoor je hier kunt genieten van veel water, forten en bunkers. Door de ligging in het zuiden van Utrecht en mét een eigen treinstation (Utrecht Lunetten) reis je gemakkelijk de andere delen van de stad of de regio in.

Highlights van wonen in Lunetten:

  • Kindvriendelijk door de woonerven, hofjes en speelplekken
  • Veel groen door de gehele buurt heen
  • Een eigen treinstation en dicht bij de uitvalswegen
  • Ruim opgezet

Op zoek naar een makelaar in Utrecht Zuid?

Wil je een huis verkopen of juist kopen in Lunetten, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt of Rotsoord? Kortom, in Utrecht Zuid? Walton Makelaars kent de Utrechtse huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag! Neem contact met ons op.

Direct contact opnemen