Huis verkopen Utrecht

Wij ontzorgen je graag! Of doe je liever nog iets zelf?

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis in Utrecht verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – het liefst de hoogst mogelijke. En dat tegen de beste voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen een deel van verkoop zelf op je te nemen. Of je laat ons alles regelen van a t/m z. Bovendien bieden we een aantal gratis aanvullende diensten, zoals een klusdienst en praktisch stylingadvies. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, aangepast op jou en jouw huis.

Opties bij je huis verkopen

Kies je ervoor om het verkoopproces uit handen te geven dan kies je voor ons traditionele Makelaarspakket. Doe je toch liever zélf de bezichtigingen? Dan bieden we met het ‘Mikkelaarspakket’ ook een andere optie!

OPTIE 1

Ontzorgd: het Makelaarspakket

Het Makelaarspakket is de makelaar zoals je die kent. Het volledige pakket dat ontzorgt, meedenkt en net even die ruimte geeft om je drukke agenda vol te kunnen houden. Waarbij we altijd nét dat stapje extra voor je zetten. Je huis verkopen, dat doen wij.

OPTIE 2

Deels zelf: het Mikkelaarspakket

Met het pakket Mikkelaar brengen we de ‘ik’ terug in het makelaarsvak. De voordelen van een makelaar met lokale marktkennis én de voordelen van het zelf ontvangen van geïnteresseerden. Bij iedere bezichtiging heb je alle ruimte voor je eigen inbreng. Je huis verkopen, dat doe je zelf.

Al vanaf € 1.449,-.

Een overzicht van de verschillende pakketten en prijzen

Advies?

Wat het beste bij je past? We adviseren je graag! Neem contact met ons op.

Gratis verkoopklaar maken van je woning

Een huis verkoopt zich niet vanzelf. Daarom steken wij tijd en aandacht in het verkoopklaar maken van je woning. We voeren gratis herstelwerkzaamheden voor je uit (t.w.v. € 400,-) Denk hierbij aan: plinten vastzetten, klein saus- en schilderwerk, ramen en deuren stellen, hang- en sluitwerk nalopen en kitvoegen vernieuwen.

Gratis praktisch stylingadvies

Veel mensen kunnen lastig door een inrichting van iemand anders heen kijken. Als een huis te vol staat, kan iemand zijn eigen spullen moeilijk inbeelden. Maar als een huis te leeg staat, voelt het kil aan. De balans vinden is erg belangrijk. Wij komen bij jou thuis langs voor een gratis en passend stylingsadvies. Daarnaast werken we ook nauw samen met een verkoopstylist, bijvoorbeeld bij leegstaande woningen.

Walton Makelaars – thuis in Utrecht

Laat je je huis verkopen door Walton Makelaars dan ben je verzekerd van aandacht en betrokkenheid. Wij doen er alles aan om je huis te verkopen tegen de beste voorwaarden. We zijn al jaren actief op de Utrechtse woningmarkt. We voelen ons thuis in de stad en kunnen je alle ins en outs vertellen. Complexe vraagstukken kunnen wij door onze ervaring makkelijk voorspellen en beantwoorden. We assisteren wij hier je graag bij.