Huis verkopen Utrecht

Je huis verkopen in Utrecht? Wij ontzorgen je graag!

Direct contact opnemen

Huis verkopen in Utrecht: volledig ontzorgd

Je hebt besloten: je gaat je huis in Utrecht verkopen. Natuurlijk streef je naar de beste prijs en voorwaarden. Bij Walton Makelaars regelen wij het verkooptraject van begin tot eind. Profiteer van ons gratis stylingadvies en unieke optie-plattegronden, waarmee we potentiële kopers de verbouwmogelijkheden van je woning laten zien. Dit trekt een breder publiek aan. Onze aanpak is altijd persoonlijk, afgestemd op jou en de woning.

Kies voor ons Makelaarspakket als je volledig ontzorgt wilt worden. Of je nu je woning of appartement in Utrecht wilt verkopen, bij Walton Makelaars zit je goed!

Volledig ontzorgd: het makelaarspakket

Ons Makelaarspakket biedt de traditionele makelaarsdiensten die je gewend bent, maar dan met een Walton-touch. Dit is het complete pakket dat je volledig ontzorgt, proactief met je meedenkt en je de flexibiliteit biedt om je drukke leven voort te zetten zonder zorgen over de verkoop. We gaan altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Als je je huis in Utrecht wilt verkopen zonder gedoe, dan is dit de keuze voor jou.

We hebben drie geweldige presentatiepakketten waaruit je kunt kiezen:

Presentatiepakket zilver

 • Stylingadvies
 • Pakkende verkooptekst
 • Professionele foto’s
 • Professionele 360-gradenfoto’s
 • Professionele 2D- en 3D-plattegronden
 • Woning video
 • NEN 2580 Meetrapport
 • Brochure
 • Te koop bord
 • Plaatsing op Instagram, Facebook, Funda, Jaap, Pararius, onze website en in onze drukbezochte etalage

Presentatiepakket goud

 • Inclusief alles van pakket Zilver
 • Hoogtefoto’s
 • Blikvanger voor 3 maanden op Funda

Presentatiepakket platinum

 • Inclusief alles van Goud
 • Toppositie voor 1 maand op Funda
 • Advertenties op Facebook en Instagram

Naast bovengenoemde pakketten bieden we nog meer producten aan voor een succesvolle verkoop, informeer naar de mogelijkheden. We adviseren je graag!

Verkoopstyling

Niets is zo belangrijk voor potentiële kopers als de eerste indruk van jouw woning. Walton makelaars heeft voldoende decoratie en kleine meubels op kantoor staan om jouw huis te stylen voor de verkoop en zo een hogere verkoopopbrengst te behalen.

Omdat wij zelf de styling doen zijn de kosten laag. Daarnaast weten wij als makelaar als geen ander waar mensen op letten bij een bezichtiging. Hierdoor kunnen wij met styling de pluspunten van jouw woning naar voren halen. Jouw woning kan al gestyled worden vanaf 250 euro incl. btw.

Kies het pakket dat het beste bij jou past en laat ons weten welke we voor jou in werking mogen zetten.

Advies?

Wat het beste bij je past? We adviseren je graag! Neem contact met ons op.

Je huis verkopen in Utrecht: wij bereiden het voor op de markt

Een woning verkoopt niet zomaar. Daarom investeren wij in de voorbereiding om je huis verkoopklaar te maken. Samen nemen we een kijkje in elke hoek van je woning, beoordelen wat er verbeterd kan worden voordat de professionele foto’s worden gemaakt. Zijn alle details, zoals plinten en kitranden, in topconditie? Moeten er muren opnieuw worden geschilderd?

Gratis stylingadvies voor een onvergetelijke eerste indruk

Het is een kunst om de juiste balans te vinden tussen een huis dat te vol of te leeg aanvoelt. Een goed gestyled huis helpt potentiële kopers zich voor te stellen hoe ze zelf in de ruimte zouden leven. Daarom bieden wij gratis, op maat gemaakt stylingadvies aan. Voor woningen die wat extra aandacht nodig hebben, zoals leegstaande huizen, werken we ook samen met professionele verkoopstylisten.

Walton Makelaars – thuis in huizen verkopen in Utrecht

Kies je voor Walton Makelaars om je huis in Utrecht te verkopen, dan kies je voor toewijding en betrokkenheid. Onze missie is om je woning te verkopen onder de meest gunstige voorwaarden. Met jarenlange ervaring in de Utrechtse woningmarkt, kennen we elke straat en elk steegje. Deze lokale expertise stelt ons in staat om complexe vraagstukken rondom huisverkoop te anticiperen en op te lossen. We staan klaar om je bij elke stap te begeleiden en te adviseren.

Wie staat er voor je klaar bij Walton?

Bij Walton Makelaars gaan we altijd een stap verder. We streven ernaar niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar ze te overtreffen. We begrijpen dat het verkopen van je huis een unieke ervaring is voor iedereen, en daarom bieden we diensten op maat aan. Vind je het lastig om de potentie van een ruimte te zien? Laat ons je dan helpen met visualisaties van de mogelijkheden. Heb je bouwkundig advies nodig? Daar staan we ook voor je klaar. En dat alles op een transparante manier, zonder complicaties.

Ontmoet het team