Huis verkopen Utrecht

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis in Utrecht verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – het liefst de hoogst mogelijke. En dat tegen de beste voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen een deel van verkoop zelf op je te nemen. Of je laat ons alles regelen van a t/m z. Bovendien bieden we een aantal gratis aanvullende diensten, zoals een klusdienst en praktisch stylingadvies. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, aangepast op jou en jouw huis. Jouw woning in Utrecht verkopen doen we graag!

Opties om je huis te verkopen in Utrecht

Kies je ervoor om het verkoopproces uit handen te geven dan kies je voor ons traditionele Makelaarspakket. Doe je toch liever zélf de bezichtigingen? Dan bieden we met het ‘Mikkelaarspakket’ ook een andere optie. Hoe dan ook: jouw woning of appartement verkopen in Utrecht, gaan we voor je regelen!

Optie 1 – Ontzorgd: het Makelaarspakket

Het Makelaarspakket is de makelaar zoals je die kent. Het volledige pakket dat ontzorgt, meedenkt en net even die ruimte geeft om je drukke agenda vol te kunnen houden. Waarbij we altijd nét dat stapje extra voor je zetten. Je huis verkopen in Utrecht, dat doen wij.

Optie 2 – Deels zelf: het Mikkelaarspakket

Met het pakket Mikkelaar brengen we de ‘ik’ terug in het makelaarsvak. De voordelen van een makelaar met lokale marktkennis én de voordelen van het zelf ontvangen van geïnteresseerden. Bij iedere bezichtiging heb je alle ruimte voor je eigen inbreng. Je woning verkopen in Utrecht, dat doe je zelf (als je dat wilt).

Al vanaf € 1.449,-.

Advies?

Wat het beste bij je past? We adviseren je graag! Neem contact met ons op.

Je huis verkopen in Utrecht: wij maken het gratis verkoopklaar

Een huis verkoopt zich niet vanzelf. Daarom steken wij tijd en aandacht in het verkoopklaar maken van je woning. We voeren gratis herstelwerkzaamheden voor je uit (t.w.v. € 400,-) Denk hierbij aan: plinten vastzetten, klein saus- en schilderwerk, ramen en deuren stellen, hang- en sluitwerk nalopen en kitvoegen vernieuwen.

Gratis praktisch stylingadvies

Veel mensen kunnen lastig door een inrichting van iemand anders heen kijken. Als een huis te vol staat, kan iemand zijn eigen spullen moeilijk inbeelden. Maar als een huis te leeg staat, voelt het kil aan. De balans vinden is erg belangrijk. Wij komen bij jou thuis langs voor een gratis en passend stylingsadvies. Daarnaast werken we ook nauw samen met een verkoopstylist, bijvoorbeeld bij leegstaande woningen.

Walton Makelaars – thuis in huizen verkopen in Utrecht

Laat je je huis verkopen in Utrecht door Walton Makelaars dan ben je verzekerd van aandacht en betrokkenheid. Wij doen er alles aan om je huis te verkopen tegen de beste voorwaarden. We zijn al jaren actief op de Utrechtse woningmarkt. We voelen ons thuis in de stad en kunnen je alle ins en outs vertellen. Complexe vraagstukken kunnen wij door onze ervaring makkelijk voorspellen en beantwoorden. We assisteren wij hier je graag bij.

Wie gaat er voor je aan de slag?

Bij Walton zetten we een stapje extra. We denken met je mee en hopen daarmee je verwachtingen te overtreffen. Je huis verkopen kan spannend zijn en voor iedereen een ander proces. Daarom bieden we de diensten aan die bij jou passen. Heb jij een klusjesman nodig voor het verkoop-klaar maken van je woning? Geen probleem, we helpen je verder. Bouwkundig advies? Ook daar helpen we bij. En alles transparant, zonder gedoe.

Huis verkopen Utrecht - meet the team