Even voorstellen

Team Walton Makelaars Utrecht

Direct contact opnemen

Missie: Walton makelaars

Walton makelaars: “Zoveel meer dan alleen verkoop.”

Bij Walton willen we verwachtingen overtreffen en met je mee denken. Dit gaat verder dan alleen de aanschaf of verkoop van je woning, als jij dat wilt.

Wij bieden diensten aan die bij je passen. Of je nu geholpen wilt worden met de verhuizing, een nieuwe vloer wilt hebben voor de bezichtigingen, stylingadvies wilt voor je nieuwe plek, bouwkundig advies wilt voor een aanbouw of je huis gestyled wilt hebben voor de verkoop.

Bij Walton bieden wij op alle vlakken voor onze klant het beste. Eigenlijk zoals het hoort. Transparant, geen gedoe.

Kopje koffie met Nancy of Chris?

Team Walton Makelaars Utrecht

Nancy Nijenhuis

RMT-Register makelaar taxateur en eigenaar

‘Meer dan verkoop’

Ik heb altijd al interesse gehad in hoe mensen wonen. Na de Havo ben ik naar de HKU gegaan en ben ik begonnen aan de opleiding tot interieurontwerpster. Ik heb hier veel van opgestoken maar kwam er achter dat ik het contact met mensen miste. Mijn vader, John Nijenhuis, heeft mij toen het vak van de makelaardij laten zien. Nu, 10 jaar later heb ik helemaal mijn plek gevonden in de makelaardij. In 2021 ben ik eigenaar geworden van Walton en heb ik mijn taxateurs-opleiding afgerond. Mijn creativiteit kan ik kwijt in onze dienstverlening ‘styling’.

‘Sociaal en persoonlijk’

Mensen helpen met één van de belangrijkste keuzes in hun leven geeft mij veel voldoening. Het leuke van het vak in de makelaardij is dat elke dag anders is. Je hebt nooit een vaste werkplek, ziet mooie woningen en komt met veel mensen in contact.

Typisch Nancy: eerlijk, betrouwbaar, enthousiast, betrokken.

Chris de Munk

Makelaar (KRMT) en eigenaar

Het horeca leven heeft altijd grip op mij gehad, tot de koop van een woning.
Een flink opknap project, die ik samen met mijn vriendin en hulp van familie en vrienden heb omgetoverd tot een heerlijk huis.
In 2018 heb ik het roer omgegooid en ben ik nu werkzaam als makelaar (KRMT) bij Walton Makelaars.

Koffie?
Gek ben ik er op, net als de meeste mensen.
Het begin van de dag en misschien wel het begin van de aankoop van een woning.
Als het even kan, bied ik tijdens de bezichtigingen graag de geïnteresseerden een kopje koffie aan met wat lekkers, zo komt mijn stukje hospitality weer terug in dit vak.

Een mensen mens…
Dé reden dat ik het zo naar mijn zin heb in dit vak.
Elke dag is weer anders, en dat maakt het voor mij zo leuk.
Van een aankoopbezichtiging, bouwtechnische keuring tot het rond maken van een deal.
Graag kom ik in contact met je om kennis te maken en je te helpen bij alles wat om jouw droomwoning draait!

Typisch Chris: een mensen mens, positieve mindset, een dag niet gelachen…

Petra Smith

Commercieel binnendienst medewerker

De helpende hand

Veel mensen (ver)kopen niet dagelijks een huis. Ik help onze klanten daarom graag door het gehele proces heen. Ook in mijn vorige functies heb ik altijd een ondersteunende rol vervult. Na jaren gewerkt te hebben als commerciële binnendienst op een hypotheekafdeling kan ik nu deze kennis combineren met het makelaarsvak waardoor ik een goed overzicht heb over het grote geheel.

Het verschil

Tijdens mijn HBO commerciële economie opleiding wist ik het al, laat mij maar zoveel mogelijk “ballen in de lucht” houden daar krijg ik energie van. Als ik “het verschil” mag maken voor mijn collega’s en klanten is mijn dag weer goed!

Typisch Petra: behulpzaam, structureel, integer, sociaal en creatief

John Nijenhuis

RMT-Register makelaar taxateur

‘Een klik heeft alles met vertrouwen te maken’

Eigenlijk ben ik mijn hele volwassen leven al met huizen bezig. Eerst tijdens mijn opleiding tot bouwkundige, daarna in mijn werk in de renovatie/aannemerij en uiteindelijk als makelaar. Die brede ervaring kan ik goed gebruiken in mijn beoordeling van huizen. Ik zie bijvoorbeeld snel voor me wat een (kleine) verbouwing de opdrachtgever kan bieden.

‘Op mijn eigen manier’

Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat het klikt met een klant. Zo adviseer ik mensen soms om toch nog even verder te kijken, als ik denk dat ze met wat meer geduld een beter huis zullen vinden. Dat geloof je pas als je vertrouwen hebt in je makelaar.

‘Goede combinatie’

De combinatie ‘huizen & mensen’ is precies goed voor mij. We hebben vaak leuke en bijzondere woningen in Utrecht in de verkoop. En sympathieke klanten. Elke dag is anders, het huizenvak verveelt nooit!

Typisch John: eerlijk, solide, droge humor, duidelijk, no-nonsense.