Makelaar Vleuten, De Meern

Direct contact opnemen

Een huis (ver)kopen in Vleuten, De Meern, Haarzuilens of Vleuterweide

Walton Makelaars is jouw verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Vleuten-De Meern. De wijk bestaat uit de oude woonkernen Vleuten en De Meern. Ook de buurten Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide en Veldhuizen horen bij de wijk. Bij de verkoop of aankoop van je huis in Vleuten-De Meern zetten wij jouw wensen altijd voorop. We zijn betrokken, communiceren op heldere wijze en gaan actief de markt voor je op. In Walton vind je een betrouwbare aankoop- en verkoopmakelaar in Vleuten-De Meern en omgeving.

Direct contact opnemen

Je huis verkopen De Meern-Vleuten

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis in De Meern-Vleuten verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – het liefst de hoogst mogelijke. En dat tegen de beste voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen een deel van verkoop zelf op je te nemen. Of je schakelt een verkoopmakelaar in De Meern-Vleuten in. Wij kunnen alles voor je regelen, van a t/m z. Bovendien bieden we een aantal gratis aanvullende diensten, zoals een klusdienst en praktisch stylingadvies. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, aangepast op jou en jouw huis. Jouw woning in De Meern-Vleuten verkopen doen we graag!

Meer informatie over je huis verkopen

Meer weten over een huis kopen in Vleuten-De Meern? We lichten een aantal kernen en buurten voor je uit:

Een huis kopen in Vleuten, dorps wonen in de stad

Een jaar of 20 is Vleuten nu onderdeel van Utrecht. Daarvoor was het een apart dorp, naast de ‘grote’ stad. Vleuten heeft zelfs een van de oudste dorpskernen van de regio, waarschijnlijk ontstaan in de 9e eeuw. De broederschapshuisjes aan de Dorpsstraat nemen je mee terug naar vroegere tijden. Naast deze rijksmonumenten zijn er in Vleuten ook ruime eengezinswoningen, vrijstaande huizen en veel woningen in aanbouw. Voor ieder wat wils. Midden in het dorpshart vind je gezellige restaurants, cafés en winkels. Ook kent het dorp een aantal basisscholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen. En laten we het treinstation niet vergeten, van waar je in 10 minuten naar Utrecht Centraal reist. Wij helpen je als makelaar in Vleuten met het vinden van jouw droomhuis.

Highlights van een huis kopen in Vleuten:

 • Sfeer van een gemoedelijk dorp
 • Nieuwbouw naast historie
 • Eigen treinstation
 • ’s Zomers heerlijk vertoeven aan de Haarrijnse Plas

Een huis kopen in De Meern, omringd door groen en water

Door De Meern stroomt de Leidsche Rijn waarlangs aan weerszijde het (voormalige) dorp zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Langs het water staan nog monumentale panden en huizen met authentieke elementen. Wat verder richting het Máximapark wordt de bebouwing moderner. En zeer divers; van eengezinswoningen tot bungalows tot vrijstaande huizen. Dat alles te midden van volgroeide bomen, kleine en grote parkjes en vele waterpartijen zoals de Strijkviertelplas. En wist je dat je vanaf de Meernbrug via de Dafne Schippersbrug in 6 kilometer naar de Dom fietst? Kortom, De Meern is een prachtige plek om te wonen en te ontspannen. Overtuigd? Wij helpen je als makelaar in De Meern met het vinden van jouw perfecte woning.

Highlights van een huisk open in De Meern:

 • Naast het Máximapark en Strijkviertelplas
 • Rijke historie: zoals het Romeinse fort Castellum Hoge Woerd
 • Diverse bebouwing: van monumentaal tot recente nieuwbouw
 • Fijne plek om te fietsen, zelfs naar het Utrechtse centrum

Een huis kopen in Vleuterweide, moderne jaren 30

Ben je op zoek naar een woning in de typische jaren 30-stijl, met herenhuizen, erkers, hofjes en arbeiderswijkjes? Dan vind je deze in Vleuterweide in de moderne variant terug. Deze Vinexbuurt is zelf nog geen 20 jaar oud. Wat nog wel aan vroegere tijden doet denken, zijn de vele sloten en grachten die al eeuwen door dit gebied lopen. Ook aan het water ligt het winkelcentrum Vleuterweide. Hier haal je op zaterdag je brood bij de bakker, een bakje kibbeling bij de visboer en je verse fruit bij de groenteboer. En ook kledingwinkels, drogisterijen en supermarkten openen hun deuren voor je. Voor kinderen is het heerlijk wonen in deze rustige buurt met vele speelplekken. Wie klimt er in het kraaiennest?

Highlights van een huis kopen in Vleuterweide:

 • Jonge wijk met volop jonge gezinnen
 • Deels in de moderne jaren 30-stijl
 • Groot winkelcentrum met veel voorzieningen
 • Veel scholen, waaronder een middelbare school

Op zoek naar een makelaar in Vleuten-De Meern?

Ben je op zoek naar een aankoop- of verkoopmakelaar in Vleuten of De Meern? Walton Makelaars kent de lokale huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag! Neem contact met ons op en koop of verkoop jouw woning zonder gedoe.

Ontmoet het team

Bij Walton zetten we een stapje extra. We denken met je mee en hopen daarmee je verwachtingen te overtreffen. Je huis verkopen of juist een huis kopen in Maarssen, kan spannend zijn en is voor iedereen een ander proces. Daarom bieden we de diensten aan die bij jou passen. Heb jij een klusjesman nodig voor het verkoop-klaar maken van je woning? Geen probleem, we helpen je verder. Bouwkundig advies? Ook daar helpen we bij. En alles transparant, zonder gedoe.

Het team bekijken

Andere werkgebieden naast Vleuten-De Meern

Walton is niet alleen werkzaam in Vleuten en De Meern. We zijn bekend met elke hoek van Utrecht. Van Leidsche Rijn tot Lunetten en van Vleuten tot de Vogelenbuurt. Op deze kaart zie je ons werkgebied opgesplitst in verschillende wijken. Ontdek het karakter van een wijk en ga na welke wijk het beste bij jou past. Want waar je woont, bepaalt immers voor een groot deel jouw geluk.

Wijken ontdekken

Bekijk het huidige woonaanbod

Vossegatselaan 17
Utrecht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Woonopp.
81 m²
Aantal kamers
3 kamers
J. Reyneke van Stuwestraat 8
Maarssen
Vraagprijs € 495.000 k.k.
Woonopp.
100 m²
Aantal kamers
3 kamers
F. Koolhovenstraat 76
Utrecht
Vraagprijs € 629.000 k.k.
Woonopp.
97 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Aantal kamers
4 kamers

Het aanbod bekijken