Makelaar Utrecht Leidsche Rijn

Direct contact opnemen

Een huis kopen of verkopen in Leidsche Rijn Centrum, Terwijde, Parkwijk of Het Zand

Walton Makelaars en Utrecht Leidsche Rijn: een perfecte combinatie. Leidsche Rijn bestaat uit de buurten Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet. Dit is een modern stukje Utrecht dat gewild is onder starters en gezinnen. We staan voor je klaar als je een huis wilt verkopen of kopen in omgeving Leidsche Rijn. Door onze kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring kiezen we altijd voor de beste (ver)koopstrategie.

Direct contact opnemen

Je huis verkopen in Leidsche Rijn

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis in Leidsche Rijn verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – het liefst de hoogst mogelijke. En dat tegen de beste voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen een deel van verkoop zelf op je te nemen. Of je schakelt een verkoopmakelaar in Leidsche Rijn in. Wij kunnen alles voor je regelen, van a t/m z. Kies je ervoor om het verkoopproces uit handen te geven dan kies je voor ons traditionele Makelaarspakket. Doe je toch liever zélf de bezichtigingen? Dan bieden we met het ‘Mikkelaarspakket’ ook een andere optie. Hoe dan ook: jouw woning of appartement verkopen in Leidsche Rijn, gaan we voor je regelen! Bovendien bieden we een aantal gratis aanvullende diensten, zoals een klusdienst en praktisch stylingadvies. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, aangepast op jou en jouw huis. Jouw woning in Utrecht verkopen doen we graag!

Meer informatie over de pakketten & aanpak

Meer weten over een huis kopen in Utrecht Leidsche Rijn? We lichten een aantal buurten voor je uit:

Een huis kopen in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe stadshart

Leidsche Rijn Centrum is hét nieuwe stadshart van Utrecht. Je vindt hier alles wat een stadscentrum aantrekkelijk maakt: bekende winkelketens, boetiekjes, restaurants, een supermarkt, bibliotheek én een fijne buitenruimte met fonteinen. Deze zijn vooral in de zomer zeer populair onder gezinnen. De kinderen ravotten in het water, terwijl de ouders op een terrasje er omheen zitten. De bereikbaarheid van de buurt is goed, vlak bij de snelweg A2 en met een eigen trein- en busstation. Op en rondom het grote plein van Leidsche Rijn Centrum vind je veel appartementen, in de ring rondom staan woningen en woontorens.

Highlights van een huis kopen in Leidsche Rijn Centrum:

 • Veel winkels en horeca binnen handbereik
 • De stadsfonteinen als trekpleister
 • Uitstekende bereikbaarheid: snelweg, treinstation en busstation
 • Moderne appartementen

Een huis kopen in Terwijde, wonen tussen het water

Terwijde is zo’n beetje het middelpunt van Leidsche Rijn, en ligt vol met grote waterpartijen, rietoevers en bruggetjes. Ook zijn er diverse wooneilanden die door vijvers zijn omgeven. Midden in Terwijde ligt het Waterwinpark, een waterwingebied dat is aangelegd als stadspark. Het is een kinderrijke wijk, mede doordat er maar liefst 4 basisscholen zijn gevestigd. Deze kinderen (en hun ouders) wonen veelal in eengezinswoningen, die in de wijk worden afgewisseld met tweekappers en appartementen. Terwijde ligt op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en dus vlak bij alle voorzieningen. Desondanks heeft het ook een eigen winkelcentrum én eigen treinstation.

Highlights van een huis kopen in Terwijde:

 • Wonen in een groene en vooral waterrijke buurt
 • Een fijne plek voor kinderen
 • Ruime keuze in voorzieningen
 • Met een eigen treinstation, Utrecht Terwijde

Een huis kopen in Leidsche Rijn Het Zand, verschillende stijlen verenigd

In het hart van de nieuwbouwlocatie Leidsche Rijn ligt Het Zand. Deze wijk ligt in een groene omgeving met oude boerderijen en landhuizen, fruitboomgaarden en sloten. In de wijk ontwaar je verschillende buurtjes met een eigen sfeer en architectuur. Houtwerk in lichte kleuren en pure vormen laten bijvoorbeeld Scandinavische invloeden zien. De wijk wordt begrenst door het Máximapark, waar het heerlijk wandelen, fietsen en skeeleren is. Centraal in het park ligt het restaurant Anafora met een indrukwekkende buitenspeeltuin. Ideaal voor de kids.

Highlights van een huis kopen in Leidsche Rijn Het Zand:

 • Verschillende stijlen en sferen in de wijk
 • Omgeven door oude boerderijen en sloten
 • Aan het groene stadspark, het Máximapark
 • Naast station Utrecht Terwijde

Op zoek naar een makelaar in Utrecht Leidsche Rijn?

Wil je een huis verkopen in Leidsche Rijn, of juist kopen in Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet? Walton is jouw aankoop- en verkoopmakelaar in Leidsche Rijn en kent de Utrechtse huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag! Neem contact met ons op.

Ontmoet het team

Bij Walton zetten we een stapje extra. We denken met je mee en hopen daarmee je verwachtingen te overtreffen. Je huis verkopen of juist een huis kopen in Leidsche Rijn, kan spannend zijn en is voor iedereen een ander proces. Daarom bieden we de diensten aan die bij jou passen. Heb jij een klusjesman nodig voor het verkoop-klaar maken van je woning? Geen probleem, we helpen je verder. Bouwkundig advies? Ook daar helpen we bij. En alles transparant, zonder gedoe.

Ontmoet het team

Andere werkgebieden in Utrecht

Walton is niet alleen werkzaam in Leidsche Rijn. We zijn bekend met elke hoek van Utrecht. Van Leidsche Rijn tot Lunetten en van Vleuten tot de Vogelenbuurt. Op deze kaart zie je ons werkgebied opgesplitst in verschillende wijken. Ontdek het karakter van een wijk en ga na welke wijk het beste bij jou past. Want waar je woont, bepaalt immers voor een groot deel jouw geluk.

Wijken ontdekken

Bekijk het huidige woonaanbod

Burgemeester Norbruislaan 516
Utrecht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Woonopp.
100 m²
Aantal kamers
3 kamers
Laan van Vollenhove 836
Zeist
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Woonopp.
46 m²
Aantal kamers
2 kamers
Johannes Gerobulusstraat 6
Utrecht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Woonopp.
97 m²
Aantal kamers
3 kamers

Het aanbod bekijken