Jouw makelaar in Maarssen

Kom wonen in Maarssen-dorp of Maarssenbroek

Walton Makelaars is jouw makelaar in Maarssen. We kennen alle ins en outs van de woningmarkt in zowel Maarssen-dorp als Maarssenbroek. Met onze kennis en jarenlange ervaring staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Als makelaar zijn wij namelijk dagelijks bezig met het kopen en verkopen van huizen en helpen je graag bij jouw zoektocht! We zijn betrokken, communiceren op heldere wijze en zetten ons netwerk voor je in. En wat we nooit zullen vergeten: jouw (woon)wensen staan altijd voorop.

We lichten wat delen van Maarssen voor je uit:

Makelaar in Maarssen-dorp, sfeervol langs de Vecht

Wat een pittoresk dorp! Zeker als je midden in Maarssen staat, geniet je van de monumentale panden, de kronkelende Vecht, sluizen en ophaalbruggen. Niet gek dat een deel van het dorp sinds 1966 een beschermd dorpsgezicht is. Door het dorp heen vind je woningen in verschillende bouwstijlen en uit diverse bouwjaren. En of je nu op zoek bent naar een appartement, een vrijstaande villa of een eengezinswoning: Maarssen-dorp kent het allemaal! Je woont altijd dicht bij de voorzieningen die het dorp kent, zoals de lokale speciaalzaken, supermarkten en horecagelegenheden. Wil je richting Utrecht of Amsterdam, dan stap je bij station Maarssen op en zoef je vlot met de trein naar de stad.

Highlights van wonen in Maarssen-dorp:

  • Prachtige ligging langs de Vecht
  • Ultiem genieten op een terrasje aan de Langegracht
  • Sfeer van weleer: buitenplaats Goudestein
  • Van arbeiderswoning tot herenhuis

Makelaar in Maarssenbroek, van alle gemakken voorzien

Maarssenbroek is vanaf 1970 ontstaan als een soort ‘voorstad’ van Utrecht. Hier woon je langs de A2, dicht bij de stad én het treinstation, waardoor je vlot midden in Utrecht Centrum staat. Maarssenbroek bestaat uit 14 buurten, elk met hun eigen kenmerken en bouwstijlen. Bijna allemaal zijn ze gevormd als woonerven, waardoor het rustig wonen is. Wel zo prettig voor de kinderen, die op een van de vele basisscholen in de wijk terecht kunnen. Ook is er een school voor voortgezet onderwijs. Maarssenbroek heeft een groot winkelcentrum, Bisonspoor, waar je altijd goed kunt shoppen.

Highlights van wonen in Maarssenbroek:

  • Gezellige woonerven
  • Veel scholen en kinderopvangmogelijkheden
  • Volop voorzieningen in winkelcentrum Bisonspoor
  • Treinstation Maarssen

Op zoek naar een makelaar in Maarssen?

Wil je een huis verkopen of juist kopen in Maarssen? In het oude dorp of in Maarssenbroek? Walton Makelaars kent de lokale huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag! Neem contact met ons op.