Makelaar Maarssen

Direct contact opnemen

Een huis (ver)kopen in Maarssen-dorp of Maarssenbroek

Wil je een huis kopen, of juist je huis verkopen in Maarsen? Walton Makelaars staat voor je klaar! We kennen alle ins en outs van de woningmarkt in zowel Maarssen-dorp als Maarssenbroek. Met onze kennis en jarenlange ervaring staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Als makelaar in Maarssen zijn wij namelijk dagelijks bezig met het kopen en verkopen van huizen en helpen je graag bij jouw zoektocht! We zijn betrokken, communiceren op heldere wijze en zetten ons netwerk voor je in. En wat we nooit zullen vergeten: jouw (woon)wensen staan altijd voorop.

Direct contact opnemen

Je huis verkopen in Maarssen

De knoop is doorgehakt, je gaat je huis in Maarssen verkopen. Je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen – het liefst de hoogst mogelijke. En dat tegen de beste voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen een deel van verkoop zelf op je te nemen. Of je schakelt een verkoopmakelaar in Maarssen in. Wij kunnen alles voor je regelen, van a t/m z. Kies je ervoor om het verkoopproces uit handen te geven dan kies je voor ons traditionele Makelaarspakket. Doe je toch liever zélf de bezichtigingen? Dan bieden we met het ‘Mikkelaarspakket’ ook een andere optie. Hoe dan ook: jouw huis verkopen in Maarssen, gaan we voor je regelen!

Je huis verkopen in Maarssen, meer informatie

Een huis kopen in Maarssen-dorp: sfeervol langs de Vecht

Wat een pittoresk dorp! Zeker als je midden in Maarssen staat, geniet je van de monumentale panden, de kronkelende Vecht, sluizen en ophaalbruggen. Niet gek dat een deel van het dorp sinds 1966 een beschermd dorpsgezicht is. Door het dorp heen vind je woningen in verschillende bouwstijlen en uit diverse bouwjaren. En of je nu op zoek bent naar een appartement, een vrijstaande villa of een eengezinswoning: Maarssen-dorp kent het allemaal! Je woont altijd dicht bij de voorzieningen die het dorp kent, zoals de lokale speciaalzaken, supermarkten en horecagelegenheden. Wil je richting Utrecht of Amsterdam, dan stap je bij station Maarssen op en zoef je vlot met de trein naar de stad.

Highlights van een huis kopen in Maarssen-dorp:

  • Prachtige ligging langs de Vecht
  • Ultiem genieten op een terrasje aan de Langegracht
  • Sfeer van weleer: buitenplaats Goudestein
  • Van arbeiderswoning tot herenhuis

Een huis kopen in Maarssenbroek: van alle gemakken voorzien

Maarssenbroek is vanaf 1970 ontstaan als een soort ‘voorstad’ van Utrecht. Hier woon je langs de A2, dicht bij de stad én het treinstation, waardoor je vlot midden in Utrecht Centrum staat. Maarssenbroek bestaat uit 14 buurten, elk met hun eigen kenmerken en bouwstijlen. Bijna allemaal zijn ze gevormd als woonerven, waardoor het rustig wonen is. Wel zo prettig voor de kinderen, die op een van de vele basisscholen in de wijk terecht kunnen. Ook is er een school voor voortgezet onderwijs. Maarssenbroek heeft een groot winkelcentrum, Bisonspoor, waar je altijd goed kunt shoppen.

Highlights een huis kopen in Maarssenbroek:

  • Gezellige woonerven
  • Veel scholen en kinderopvangmogelijkheden
  • Volop voorzieningen in winkelcentrum Bisonspoor
  • Treinstation Maarssen

Op zoek naar een makelaar in Maarssen?

Wil je een huis verkopen of juist kopen in Maarssen? In het oude dorp of in Maarssenbroek? Walton Makelaar Maarssen kent de lokale huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag!

Ontmoet het team

Bij Walton zetten we een stapje extra. We denken met je mee en hopen daarmee je verwachtingen te overtreffen. Je huis verkopen of juist een huis kopen in Maarssen, kan spannend zijn en is voor iedereen een ander proces. Daarom bieden we de diensten aan die bij jou passen. Heb jij een klusjesman nodig voor het verkoop-klaar maken van je woning? Geen probleem, we helpen je verder. Bouwkundig advies? Ook daar helpen we bij. En alles transparant, zonder gedoe.

Ontmoet het team

Andere werkgebieden

Walton aankoop- en verkoopmakelaar is niet alleen werkzaam in Maarssen. We zijn bekend met elke hoek van Utrecht. Van Leidsche Rijn tot Lunetten en van Vleuten tot de Vogelenbuurt. Op deze kaart zie je ons werkgebied opgesplitst in verschillende wijken. Ontdek het karakter van een wijk en ga na welke wijk het beste bij jou past. Want waar je woont, bepaalt immers voor een groot deel jouw geluk.

Wijken ontdekken

Bekijk het huidige woonaanbod

Burgemeester Norbruislaan 516
Utrecht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Woonopp.
100 m²
Aantal kamers
3 kamers
Laan van Vollenhove 836
Zeist
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Woonopp.
46 m²
Aantal kamers
2 kamers
Johannes Gerobulusstraat 6
Utrecht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Woonopp.
97 m²
Aantal kamers
3 kamers

Het aanbod bekijken