Taxatie Utrecht

Gedegen, professioneel en snel

Direct contact opnemen

Een woningtaxatie en taxatierapport in Utrecht

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Je huis of appartement dus. Als je een hypotheek wilt aanvragen, heb je meestal een gevalideerd taxatierapport nodig. Maar ook de Belastingdienst of een verzekeringsmaatschappij kan naar een gevalideerd taxatierapport vragen. Met welk doel je de taxatie ook laat uitvoeren, wij geven je snel een duidelijk antwoord voor taxeren in Utrecht.

Bij een woningtaxatie in Utrecht en omstreken schatten onze taxateurs in Utrecht de waarde van de woning nauwkeurig in. We baseren ons onder meer op de inhoud en oppervlakte van het huis, de staat van het onderhoud, de ligging en vergelijkbare recent verkochte huizen. Onze bevindingen leggen we vast in een gevalideerd taxatierapport.

Contact opnemen

Wat kost een gevalideerd taxatierapport Utrecht?

Instanties vragen altijd om een gevalideerd taxatierapport. Dat betekent dat het taxatierapport moet zijn goedgekeurd door een validatie-instituut. Wij sturen onze taxatierapporten naar het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dat is een erkend validatie-instituut, waarbij wij zijn aangesloten. 
Zo’n rapport heb je al vanaf 750 euro incl. btw, validatiekosten en kadasterkosten.

Toeslag appartement 50 euro incl. btw.
Toeslag verbouwing 100 euro incl. btw

Taxatie in verhuurde staat op aanvraag.

Een taxatierapport dat altijd geaccepteerd wordt

Ons taxatierapport wordt altijd geaccepteerd door de instanties die het nodig hebben. Walton Makelaars Utrecht:

Hiermee voldoen al onze taxaties aan de strengste eisen. Op zoek naar een taxatie in Utrecht? Dan ben jij bij ons aan het goede adres!

Dé taxateur in Utrecht

Onze taxateurs in Utrecht kennen de lokale woningmarkt als geen ander. Zij taxeren altijd binnen een straal van 20 km vanaf het kantooradres in Utrecht en hebben hierdoor alle benodigde kennis in huis. Een woningtaxatie in Utrecht is voor hen dagelijks werk.

Gratis waardebepaling

Wil je zelf gewoon wel eens weten wat je huis waard is? We komen bij je langs voor een waardebepaling. Gratis natuurlijk. Het verschil met een gevalideerd taxatierapport is dat het geen officieel document is. We maken kennis en we bekijken je huis. Bijvoorbeeld de grootte, de ligging, de staat van onderhoud, etc. Aan de hand daarvan geven we je een realistisch beeld van de waarde. Daarmee zit je nergens aan vast. Wil je een second opinion over de waarde van je huis? Ook geen probleem.

Contact opnemen

Wanneer een woningtaxatie Utrecht en wanneer een waardebepaling?

Een erkende woningtaxatie van je huis in Utrecht of alleen een waardebepaling: we kijken naar je persoonlijke situatie en adviseren wat je het beste kunt kiezen. Neem contact met ons op!

Neem contact op