Makelaar Opbuuren

Direct contact opnemen

Kom wonen in deze nieuwe buurt in oude stijl

Walton Makelaars is jouw makelaar in Opbuuren, een van Utrechts meest stijlvolle nieuwbouwbuurten. Met onze kennis en ervaring van de lokale huizenmarkt staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Als makelaar zijn wij dagelijks bezig met het kopen en verkopen van huizen en helpen je daarom graag bij jouw zoektocht! We zijn betrokken, communiceren op heldere wijze en zetten ons netwerk voor je in. En wat we nooit zullen vergeten: jouw (woon)wensen staan altijd voorop.

Makelaar in Opbuuren, nieuw wonen aan de Vecht

Onder de rook van Utrecht ligt, aan de rivier de Vecht, Opbuuren. Het is een prachtige woonlocatie, ontwikkelt in de periode 2006-2016. De bijzondere architectuur, het dorpse karakter en de ruime opzet zijn slechts enkele pluspunten. Opbuuren bestaat uit 3 delen, elk met een eigen karakter, die onderling met elkaar zijn verbonden door middel van wandel- en fietspaden en charmante bruggetjes. Opbuuren Buiten heeft een landelijke uitstraling, geïnspireerd op buitenplaatsen en landgoederen. In Opbuuren Dorp staan vooral eengezinswoningen, appartementen en statige herenhuizen. Opbuuren Park, heeft diverse uniek gebouwde woningen en is gesitueerd aan het water. Ga er eens kijken, zeker de moeite waard!

Highlights van wonen in Opbuuren:

  • Met je bootje zo de Vecht op
  • Van appartement tot herenhuis
  • Nieuwbouw met bijzondere architectuur
  • In Utrecht, dicht bij het mooie dorp Maarssen

Op zoek naar een makelaar in Opbuuren?

Wil je een huis verkopen of juist kopen in Opbuuren? Walton Makelaars kent de lokale huizenmarkt als geen ander. We adviseren je daarom graag! Neem contact met ons op.

Neem contact op