Voor projectontwikkelaars

Onze reputatie als ‘no-nonsense’ kantoor met een eigen aanpak maakt dat klanten zich snel prettig en vertrouwd voelen bij ons. Zeker bij het verkopen van woningen ‘op papier’ is dat een belangrijk voordeel. Onze enthousiaste makelaars kennen de regio Utrecht buitengewoon goed. We kunnen geïnteresseerde kopers zodoende niet alleen uitstekend informeren over uw nieuwbouwproject, maar ook over de voorzieningen en de omgeving.

Goede verkoop
Bij Walton Makelaars werken makelaars die veel expertise hebben opgebouwd in de verkoop van nieuwbouwwoningen en meerwerk. Potentiële kopers worden direct getoetst, zodat u weet waar u aan toe bent. Daar zorgen we overigens ook voor via een actuele optielijst.

Toegespitste diensten
We kennen de uitdagingen en problemen die voor u als projectontwikkelaar kunnen spelen. Onze dienstverlening vóór, tijdens én na de verkoopfase is daar volledig op toegespitst. Via De Hypotheekshop Utrecht Zuilen, een onderneming waarin wij deelnemen, kunnen we bovendien aantrekkelijke hypotheektarieven regelen voor nieuwbouwkopers.

Complete dienstverlening
Een goede begeleiding van (aspirant-)kopers leidt tot betere verkoopresultaten. Walton Makelaars biedt u optimale begeleiding, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de oplevering. Een globaal overzicht van de activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen:

Vóór de verkoopfaseTijdens de verkoopfaseNa de verkoopfase
advies over o.a. prijsdifferentiatie, verkoopfasering en plattegrondendeskundige en complete voorlichtingcoördinatie formulierenstroom energielevering, loonbelasting e.d.
controle verkoopdocumentatieverzorgen koop/aannemingsovereenkomstverzenden GIW-boekjes
keuze verkooplocatieadvies verkoop huidige woning, financiering en overbruggingrepresentatie bij:eigendomsoverdrachtopleveringkopersinformatieavondenoprichtingsvergadering VvE
advies/realisatie promotieorganiseren informatieavonden 
overleg met gemeentecoördineren meerwerk 
aanmelding NVM-systemenrapporteren over voortgang 
plaatsing op div. sitesperiodiek overleg 
 organiseren ‘open huis’ / bezichtiging tijdens bouw 
 coördinatie koper, financier en notaris 

Makelaars zijn er genoeg in Utrecht en omgeving. Maar welke makelaar past het beste bij u? Van thuis wisselen doet u tenslotte niet zomaar even. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Precies zoals u zelf ook unieke wensen en vragen hebt. Dat wilt u terugzien in een echt persoonlijk contact met uw makelaar. Wij verdiepen ons grondig in uw verhaal: uw prioriteiten bepalen onze werkwijze. Samen met u streven we naar het allerbeste resultaat.

Hoeveel is úw huis waard?
Heeft u enig idee hoeveel uw huis op dit moment waard is? Neem gerust contact met ons op. Of bel ons voor een waardebepaling. Dat is gratis en het verplicht u tot niets!