Onder bod

Amsterdamsestraatweg 565 Utrecht

Omschrijving

Mooie kans: een bedrijfsruimte gelegen aan de bruisende Amsterdamsestraatweg, nu te huur! Deze ruimte van circa 60 m2 biedt een uitstekende locatie en is per 1 mei 2024 beschikbaar tot 1 november 2024.

De ruimte is uitstekend geschikt als tijdelijke kantoorruimte of bijvoorbeeld pop-up studio, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende ondernemingen.

Het is uitgerust met veel raampartijen, waardoor natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en een uitnodigende sfeer creëert. Daarnaast beschikt het over een praktisch keukenblok met wastafel en koelkast en een aparte toiletruimte naast de keuken.
Bovendien zorgen dubbele beglazing, radiatoren en een airconditioning die zowel verkoelt als verwarmd ervoor dat het hele jaar door er een aangename werkomgeving is.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op via 030-2434643 of stuur een e-mail naar info@walton.nl om meer te weten te komen over deze unieke kans!

Enkele details op een rij:
– Winkelruimte van circa 60 m2
– Huurprijs: € 900,- exclusief BTW per maand, inclusief stookkosten
– Beschikbaar van 1-05-2024 tot 01-11-2024
– Huurbetaling per maand vooruit.
– Met BTW belaste verhuur
– Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur en BTW
– Wijkbestemming

Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze fantastische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan je bezichtiging!

De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
17 april 2024
Status
Onder bod
Aanvaarding
Beschikbaar per 01-05-2024
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Amsterdamsestraatweg 565
Utrecht