Verhuurd

F.C. Dondersstraat 119 Utrecht

Omschrijving

Bij interesse graag via de oranje knop “contact met de makelaar” een bericht met uw gegevens versturen. Wij zullen dan zsm contact met u opnemen.

Zeer fraai en recent opgeleverd 2-kamer appartement van 82 m2 woonoppervlak. Dit appartement gelegen op de 1ste verdieping kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking, zijn hoge plafonds (3,45 m) en zijn sfeervolle ligging en is voorzien van een ruim balkon, berging in de kelder, gemeenschappelijke fietsenstalling, gemeenschappelijke binnentuin en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
Het appartement maakt deel uit van het voormalige Ooglijdersgasthuis en wordt compleet afgewerkt inclusief schilderwerk binnen, PVC vloer ( visgraat eiken ), raambekleding en verlichting.

Indeling 1ste verdieping:
Entree, hal met ruimtes voor stadsverwarming, mechanische ventilatie en meterkast. Toilet met fontein, Ruime keuken met fraai hoek-opgesteld keukenblok voorzien van Siemens inbouwapparatuur ( vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een fraai aanrechtblad en een Quooker. Ruime woonkamer met inbouwspots en openslaande deuren naar het ruime terras ( 10m2 ). Ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Eer verzorgde badkamer met inloopdouche voorzien van Rainshower en thermostatische kraan, een dubbele wastafel met badkamermeubel en een handdoeken radiator.

Bijzonderheden:
Ingang huur per 01 januari 2022;
Bouwjaar appartement: 2021;
Woonoppervlak: 82 m2;
Verwarming (vloerverwarming) en warm water middels stadsverwarming;
Parkeerplaats in de parkeerkelder met een paar bezoekersplekken;
Eigen berging in de kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging;
Het complex is voorzien van een lift;

Huurvoorwaarden:
Huurtermijn van 24 maanden;
Er wordt een inkomenseis gesteld van ca. 3 á 4x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dienen te verdienen;
Woningdelers niet toegestaan;
Huurder wordt zelfstandig contractant bij de desbetreffende nutsbedrijven;
Waarborgsom van minimaal 1 maand, hogere waarborgsom afhankelijk van dossier;
Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur maakt dan deel uit van het huren van de woning;
Er zal een inkomens check en ID check naar de huurder worden gedaan;
Onder voorbehoud goedkeuring en gunning eigenaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Bekijk alle kenmerken

Overige media

F.C. Dondersstraat 119
Utrecht