Verkocht

Paranadreef 37 Utrecht

Omschrijving

Welkom in dit heerlijke appartement met groen en vrij uitzicht, een plek waar je iedere dag met een glimlach thuis komt!

Dit verzorgde 2-kamerappartement ligt op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementengebouw (bouwjaar 1991) en beschikt over een zonnig balkon op het zuidwesten en een berging in de onderbouw. Het woonoppervlakte bedraagt ongeveer 68 m2. Gunstige situering ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen en grootwinkelcentrum Overvecht. Het appartementengebouw is volledig geïsoleerd en is voorzien van een liftinstallatie.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten ruime entree met postbussen en intercom. Hal met toegang tot de lift en de bergingen.

1e Verdieping:
Hal/entree met meterkast en toilet. Ruime woonkamer v.v. laminaatvloer en toegang tot het balkon aan voorzijde van het complex en open keuken in L opstelling met toegang tot een praktische berging. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de kamer in gebruik als berging bevindt zich de C.V.-ketel en de opstelplaats voor de wasmachine. Aan de galerij, naast de entree van het appartement vindt u de zeer royale slaapkamer. De slaapkamer is eventueel om te bouwen tot twee kleine slaapkamers. Een moderne badkamer met douche, meubel met waskom, spiegel met verlichting en mechanische ventilatie.

Over de wijk Overvecht:
Kenmerkend voor de wijk is dat die ruim is opgezet met veel ruimte voor groen tussen de bebouwing door. De wijk biedt veel voorzieningen zoals meerdere parken, zwembad de Kwakel, een groot winkelcentrum, een bibliotheek en een treinstation. Ook het Noorderpark ligt direct om de hoek, en loop je zo langs de Vecht en het Vechtzoompark. Openbaar vervoer voorzieningen maar ook uitvalswegen, sportverenigingen, scholen, etc. zijn allemaal op korte afstand voorhanden.

Highlights van wonen in Overvecht:
– Groene en ruim opgezette wijk met meerdere parken
– Volwassen multiculturele stadswijk
– Veel goede voorzieningen: winkels, sport, onderwijs en cultuur
– Een eigen treinstation

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1991;
– Woonoppervlakte ca. 68m², inhoud 210m3, aangemeld als ca. 70m2 vanwege de zoekklasse;
– Grond uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht waarbij de canon eeuwigdurend is afgekocht (AV1989 Gemeente Utrecht);
– Verwarming en warm water d.m.v. CV-installatie, merk AWB, bouwjaar 2015;
– Energielabel C;
– VvE kosten bedragen €152,- per maand;
– Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Paranadreef 37
Utrecht